A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Потаський заклад загальної середньої освіти І-ІI cтупенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Випуск 2022

Дата: 24.06.2022 16:21
Кількість переглядів: 42

Ось і промайнули 9 років, наші діти підросли. 24 червня 2022 р. закінчилася перша серія їхнього фільму під назвою «Шкільне Життя». Цей день провів межу між дитинством і самостійним життям.Дев′ять шкільних років, сповнених радощів і важливих відкриттів, хвилюючих миттєвостей. Як непомітно вони пролетіли! . Колишні хлопчики і дівчатка перетворились на вродливих юнаків і дівчат.

Це свято, дорогі друзі,незвичайне. На ньому зійшлися біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім. Сьогодні прощаються з рідною школою наші випускники. Це для них неповторне свято юності. Нехай же воно запам′ятається вам, якщо не назавжди, то надовго.

Для багатьох з вас залишилися позаду шкільні роки, настає справжнє доросле життя, непросте, з багатьма перешкодами і труднощами. І тільки ваша цілеспрямованість, завзятість, працьовитість, допоможуть вам подолати всі труднощі і знайти себе в житті, стати тим, ким ви мріяли бути.

Подолати всі труднощі так складно, але при бажанні можливо все. Ви прожити маєте життя у польоті, прагнучи до вершин, крутячись по життєвих кручах, змітаючи всі перешкоди на шляху, і тільки так всього досягнете ви.Шкільні роки дали вам якісні знання, розвинули творчі здібності, навчили відстоювати свої переконання і погляди, озброїли безцінним досвідом, який обов’язково стане в нагоді в майбутньому … Все це – ваш капітал, який допоможе у дорослому, самостійному житті. Ми будемо за вами сумувати та не забудемо ніколи.

Бажаємо нашим випускникам Мирного неба над головою і європейського майбутнього!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора