A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Потаський заклад загальної середньої освіти І-ІI cтупенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Посади дерево

Дата: 28.10.2022 16:10
Кількість переглядів: 41

Посадити дерево - це не тільки подарунок планеті та кисень для людей, а й символ росту та розквіту. У посадці дерев є щось глибоко символічне. Це сприяння розвитку та підтримка нового життя. Мудреці обіцяють кожному, хто посадить дерево - рік щастя. 

   Сьогодні у нашому закладі проходила благодійна акція « Посади дерево – збережи життя на планеті». Її метою було залучення всіх до краси природи та озеленення шкільного подвір'я.

   Щиро висловлюємо подяку Elena Shakhbanova , ландшафтний дизайнер, яка створила дендрологічний план території . Цей план взятий в проєкт Iryna Kostyukevich . Компанія Байєр ( Bayer) , селекційна станція Декалб, придбала всі саджанці. Натхненно працювали колеги Ірини: Nataliia Maniak , Микола Микитюк, Сергій Прудивус та Марія Тихомирова .

  До акції активно долучилися і працівники закладу . Ми сподіваємося, що висаджені деревця та кущі, які з роками забуяють зеленню, принесуть затишок та комфорт, а упорядкована територія сприятиме повноцінному відпочинку наших учнів.

   Пам’ятайте, що тільки ваше добро та праця збереже чарівний світ природи, а, отже, і життя на Землі! Нехай ним буде сповнене серце кожного з вас!

   Творіть добро скрізь і завжди!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора