A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Потаський заклад загальної середньої освіти І-ІI cтупенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новий ґанок

Дата: 28.11.2023 09:50
Кількість переглядів: 19

Добро вважають найціннішим скарбом. Воно, як сонечко зігріває, тішить і радує людей. Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми.

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і, водночас, такою потрібною вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро – добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей раніше називали доброчинниками, благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами. Плідна робота закладів освіти, особливо їхнє матеріально-технічне забезпечення, в сучасних умовах неможлива без спонсорської підтримки. 

     Тому щиро дякуємо ПП «Тальне - Агрохім», яке нещодавно працює на території нашого села, за матеріальну допомогу в облаштуванні ґанку школи. Ця підтримка – свідчення вашого, шановні спонсори, небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння важливості створення комфортних умов для навчання та виховання дітей.

      Ще раз дякуємо Вам і висловлюємо надію, що це лише успішний початок нашої співпраці. Бажаємо Вам динамічно розвиватися, не втрачаючи завойованих позицій!

Валентина КАЛМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора