A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Потаський заклад загальної середньої освіти І-ІI cтупенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Наша класна кімната

Дата: 18.09.2023 09:47
Кількість переглядів: 16

Швидко пролетіли літні канікули. Завирувало повсякденне шкільне життя, для якого у нас створені всі умови . 

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця наші спонсори: ТОВ ДУКРА АГРО в особі директора Венцля Йоханна та депутат селищної ради Попелюх Олександр Юрійович, які оплатили придбання лінолеуму в сумі 18 тисяч гривень для проведення капітального ремонту класної кімнати. 

 Ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння важливості шкільного виховання.

В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Щиро дякую всім батькам, випускникам, працівникам закладу, класним керівникам, спонсорам за розуміння, моральну та матеріальну підтримку у створенні сучасного, комфортного освітнього середовища для учнів Нової української школи та допомогу у підготовці закладу до нового навчального року!

Від усього серця бажаю Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю.

Валентина КАЛМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора