A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Потаський заклад загальної середньої освіти І-ІI cтупенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Кожне висаджене дерево чи кущ - символ незламної віри в свою Україну!

Дата: 22.04.2024 09:14
Кількість переглядів: 15

За ініціативи Асоціації професіоналів довкілля (PAEW) 19 квітня по всій Україні було проведено унікальний флешмоб -Акцію єднання та віри "Випускники-2024 року для майбутніх поколінь".

Випускники війни вже третій рік поспіль не зустрічають традиційні перші світанки дорослого життя, не одягають бальні сукні та не мають змоги танцювати вальс. Але саме вони сьогодні закладають нові сенси і традиції новітньої України.

Кожне висаджене дерево чи кущ - символ незламної віри в свою Україну. Випускники вірять, що через 20 років приведуть до своїх дерев незламності у своєму рідному селі своїх дітей, передаючи цю традицію з покоління в покоління.

Цього року випускники 9 класу Потаського ЗЗСО І-ІІ ступенів посадили гібіскуси біля школи. Посаджені дерева ще не розпустилися, але ми сподіваємося, що з роками вони перетворяться на красивий сад, де кожна рослина буде нагадувати про дітей та їх внесок у життя навчального закладу. Це місце також стане за'язком між минулим і майбутнім, між різними поколіннями випускників, де вони зможуть збиратися після закінчення школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора