A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Потаський заклад загальної середньої освіти І-ІI cтупенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Міжнародний дистанційний конкурс «ОЛІМПІС»

Дата: 23.04.2024 09:00
Кількість переглядів: 16

                                                

Залучення дітей до участі в інтелектуальних змаганнях є важливим кроком у вирішенні проблеми розкриття обдарованості, а конкурси — дієвим шляхом виявлення і реалізації можливостей юних обдарувань.

Саме таким є Міжнародний дистанційний конкурс «ОЛІМПІС», який проводиться щорічно  весною та восени.

 Для успішної роботи із талановитою дитиною необхідно дати їй можливість виявити себе, повірити у свої сили, отримати задоволення від процесу навчання, не допустити втрати спонтанної активності дитини. 

 12 учнів  Потаського ЗЗСО  І-ІІ ступенів цьогоріч тільки спробували брати участь у цьому конкурсі . І  отримали не тільки  величезне задоволення від цього, а ще й  Дипломи за відмінні результати у Міжнародному дистанційному конкурсі «ОЛІМПІС  2024- ВЕСНЯНА СЕСІЯ»  з математики, української та англійської мови, інформатики, природничих наук :

І ступеня  -27  

 ІІ ступеня -14 

ІІІ ступеня -2

Приємно усвідомлювати, що «Олімпіс» «виховує» обдарованих, талановитих дітей, проводить їхню підготовку до професійної реалізації в самостійному житті. 

 Вчителі закладу  бажають учням і надалі  розширювати та поглиблювати свої знання з усіх наук, в тому числі природничих, багато читаючи та експерементуючи, спостерігаючи за спільними та відмінними рисами об'єктів та явищ. 

Приймайте участь у Міжнародному конкурсі «ОЛІМПІС», перевіряйте свою ерудицію та знання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора