A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Потаський заклад загальної середньої освіти І-ІI cтупенів
Маньківської селищної ради Черкаської області

Благоустрій на території навчального закладу «За чисте довкілля»

Дата: 10.04.2024 08:51
Кількість переглядів: 27

З 03 квітня по 03 травня 2024 року проводиться акція з озеленення територій. В рамках Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та «Дня благоустрою територій населених пунктів», на території Потаського ЗЗСО І-ІІ ступенів, учнями 8 класу було висаджено 8 декоративних дерев - Катальпа. Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ви проживаєте.

Благоустрій – це не разова акція, це щодення робота, і в першу чергу робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля – не смітити.

Таким чином, візьміть участь у благоустрої, покращення санітарного стану, довкілля та озеленення населених пунктів та прилеглих територій, а також у ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, господарських майданчиків та територій установ, підприємств та організацій, кладовищ, братських могил, вулиць доріг, тротуарів, автобусних зупинок.

Кожен житель повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора