Миття рук захищає від хвороб
Руки є одним із основних факторів ризику поширення хвороботворних мікроорганізмів. На шкірі рук людини постійно знаходиться від 100 до 1000 мікроорганізмів на 1 квадратний сантиметр.
70% інфекційних хвороб, викликаних вірусами, бактеріями, грибками та паразитами, передаються через недотримання правил гігієни рук.
Коли потрібно мити руки із милом:
🔹 перед приготуванням та прийомом їжі;
🔹 після відвідування туалету;
🔹 після того, як прийшли з вулиці;
🔹 коли руки візуально забруднені;
🔹 після контакту з домашніми улюбленцями та їхнім кормом;
🔹 до й після обробки порізу або рани;
🔹 після зміни підгузників дитині;
🔹 після контакту зі сміттям;
🔹 після кашлю або чхання;
🔹 після потрапляння на руки будь-яких біологічних рідин людини (кров, сеча, блювотні маси)
Як правильно мити руки: покрокова інструкція вже на сайті 🔗 https://surl.gd/elzxsm